(iOS) המרד המלכותי 2: מגדל הביטחון המאפיה אסטרטגיה מלחמה קוד לרמות אינסוף מפתחות
Feb 18, 2022 14:15:32 GMT
Post by alcuunetmyagi on Feb 18, 2022 14:15:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ המרד המלכותי 2: מגדל הביטחון המאפיה אסטרטגיה מלחמה ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ המרד המלכותי 2: מגדל הביטחון המאפיה אסטרטגיה מלחמה IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות אינסוף מפתחות ▞▞▞
▞▞▞ המרד המלכותי 2: מגדל הביטחון המאפיה אסטרטגיה מלחמה 2022 version ▞▞▞
אני כבר הרבה זמן שחקן שחזר אחרי שנה או שנתיים. פעם אהבתי את המשחק הזה ועדיין אוהב. אני משתמש כרגע ב-Samsung S10 החדש עם העדכון האחרון 5/4. נתקל בבעיות במשחק הזה. לפעמים אני לא יכול לסמוך על המהלכים שלי. לפעמים זה יגיב אבל לוקח לפחות כמה שניות מה שבעצם כבר הרג אותך במשחק. קורה לעתים קרובות מדי. מאוד מאוד מעצבן. כמו כן, הדמות שלי זזה מעצמה, כמעט כמו ג'ויסטיק תקוע בבקר. חוץ מזה משחק מעולה!
המשחק הזה טוב עם אסטרטגיה וניסיון אבל שחקנים בתשלום הם ממש OVER POWERED זה מפר את האיזון של המשחק ומאותה סיבה הפסקתי לשחק בו.
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder Akció kdmh
יכול לשחק רק אם תאפשר להם גישה לכל המידע שלך. הוסר מיד.
קודם חשבתי שזה יהיה המשחק הכי גרוע אבל כששיחקתי את המשחק הזה 5 ימים זה היה המשחק הכי טוב ששיחקתי הייתי אומר תודה לך flaregames זה המשחק הכי טוב בעולם הייתי ממליץ לשחק במשחק הזה אני לא יכול תגיד לך לקנות מילים שזה משחק טוב בבקשה אתה צריך להוריד אותו ולשחק כל יום וגם להגיד לחברים שלך להוריד את המשחק הזה בוא נעשה את המשחק הזה מאוד פופולרי לא הייתי אומר יותר אבל אתה צריך להוריד את המשחק הזה אתה תהנה משחק בזה 😊
משחק נדיר
לוקח הרבה זמן לשדרוג. שילם כסף אמיתי עבור בונים ועכשיו מחפש ו-5 ימים לכל שדרוג
פעם שיחקתי במשחק הזה הרבה.. אבל העדכונים הרסו את המשחק. עכשיו זה לא קשה להרוויח. גם עדכון הברית שנעשה לפני כמה שנים לא היה מובן בכלל אני imo זה היה דבר מיותר שכבר הייתה לו מלחמת ברית.
היה המשחק המושלם כמעט אז באם! מבריח אותי ולא מצליח ליצור חיבור מפתחים טיפשים לא מתקנים באגים נוראיים במשחק הזה, אחרת יהיה משחק של חמישה כוכבים!
משחק נהדר. אתה לא צריך להוציא כסף כדי לזכות, רק לעבוד קשה כדי להתחזק
شورش سلطنتی 2: دفاع از دفاعی برج دفاع و استراتژی ج پرتحرک lfnb
חרא של מישחק
אובדן חיבור פתאומי לעתים קרובות
משחק נייד ממוצע, בסופו של דבר תצטרך לשלם כדי לשחק. עדיין משחק הגון, הרבה דברים שיעסיקו אותך ביום הראשון למשחק, אבל הכמות לעשות תקטן עם ההמתנה הארוכה לשדרוגים והעלות הגבוהה של השדרוגים. הפרסומות גזרו רק 30 דקות על שדרוגים לאחר מכן עדיין צריך לשלם כדי לשחק. אני מניח שאם אין לך הלוואות לסטודנטים, ילדים או רצון לאכול במשך השבוע, אתה יכול לקנות כמה אזמרגדים כדי להעביר דברים.
אני משחק ב-rr2 מאז ההתחלה בגלל שזה לא היה משהו מסוג אחר משחקי RPG מטופשים, כמו כל מידע על דברים קטנים, גרפיקה, משחקיות היא ברמה הגבוהה ביותר. אבל אחרי העדכון האחרון המשחק קורס כמו לעזאזל. זה פאניקה כל הדרך! על עונה חדשה מתגמלת את הדברים האמיתיים שלה, אם אתה רוצה תגמולים טובים שלם עבור מעבר😧! אחרת תקבלו 250 מזונות חברים בהגעה לרמה של 34😬, נכון שזה לא הוגן! התלקחות גדולה, כשמשחקים חדשים אחרים מגיעים ל-100 מיליון אתה עדיין ב-10 מיליון+ מאז השנתיים האחרונות, הגיע הזמן לחשוב מחדש👎🏼
תקלות, תקלות, תקלות... תקן את זה בשביל 5 כוכבים.....
כל כך הרבה צורך נתונים אל תוריד
אז אחרי העדכון האחרון, האפליקציה שלי כבר לא עובדת וממשיכה להתרסק. זה עבד בעבר אבל זה עצוב שאני צריך להסיר את זה.
מעיף אותך בטלפון אבל מאוד כיף
מפתחים מכובדים.. חבל מאוד שבזמן מכריע זה של כיבוש המשחק שלי קורס עקב בעיית באג.. בכל פעם שאני מנסה להתחבר זה לוקח בערך 10 דקות ואז זה מראה שהמשחק לא מחובר.... יהיה הוגן מאוד ב-Ur fair אם תראה את הבעיה הזו ותתקן אותה מהר ככל שכולכם יכולים..תודה לכולכם..(בשם המשחק Anshul jaat
Heroes Charge رول پلیئنگ cmy
כיף ומושקע, משלב 2 משחקים
אוהב את זה! זה משחק נהדר לשחק כאשר אתה רוצה להיפטר מכעס ותסכול. הדבר היחיד שאני לא אוהב זה איך הרווחים שלי נלקחים אם אני מפסיד.
אני אוהב את המשחק
אני חושב שחסר בזה משהו
Royal Revolt 2 הוא משחק אינטליגנטי
המקלדת לא נפתחת בבקשה לפתור את זה מהר
פעם אהבתי את המשחק הזה לפני יותר משנה ועכשיו כשרציתי להוריד מחדש ולהתחיל מחדש אני מגלה שאי אפשר לאפס את העולם בלי להשתמש בחשבון גוגל אחר. די עצוב כשיכולת לשחק מחדש היא חלק כל כך גדול במשחקים.
כל כך הרבה פעמים אתה צופה באחת מהפרסומות המטופשות האלה במשך 30 שניות ובסוף זה לא נותן לך כלום. כאילו זה אמור לקצר את זמן הבנייה שלך אבל זה רק אומר "התגמול שלך ישחק בקרוב" אבל שום דבר לא קורה. בעיקר לשלם כדי לנצח זה מרגיש כמו
משחק תותח!!!
איבדתי את אהבתי למשחק לצערי כי לא שיחקתי בו כל כך הרבה
משחק קצב מאוד מאוד איטי...ייקח עידנים ועידנים לגדול.
Flare עשתה להיט טוב יותר בזמן האחרון ושומרת על טריות המשחק עם זאת... החברה הזו היא חמדנית ככל שהיא באה. יש להם תמיכה טכנית נורא חסרת יכולת. תקלות במשחק קופאות והיו להן יותר באגים מחוות חרקים. אני אוהב את השחקנים ואני מושקע מדי כדי להפסיק, כמו שצריך. 6 חודשים לאחר מכן: המשחק השתפר החברה עדיין טמבל.
Pemberontak Diraja 2: Menara Pertahanan RPG Perang Aksi prbe
ביבי
בכל פעם שאני משחק במשחק הזה הוא יוצא...לדוגמה כל חמש דקות פחות, אנא תקן את הבעיה הזו כדי שאוכל להוריד אותה שוב.....אני היחיד שנתקל בבעיה
פעם שיחקתי את זה בטלפון הישן שלי זה היה מדהים עכשיו זה ממשיך להתקלקל איפה שהוא אומר לי לבחור את חשבון הגוגל שלי שאני עושה וזה אומר לי לעשות את זה שוב ושוב.
הייתי נותן דירוג 5 אם למשחק היה חדר צ'אט עולמי שבו נוכל לשוחח עם שחקנים אחרים. צ'אט הברית היחיד שלו וזה באמת מאתגר עבור שחקנים חדשים להבין את המשחק מכיוון שאף אחד לא שם כדי לעזור לך. בבקשה תכלול חדר צ'אט משחק עבור כל השחקנים. אני בטוח שאסיר את ההתקנה של זה בהקדם מכיוון שמתוך 100 ההודעות שלי ל-100 שחקנים קיבלתי תשובה אחת. ממש משעמם.
Royal Revolt 2: Tower Defense RTS & Castle Builder অ্যাকশন ootm
אני נהנה לשחק במשחק הזה😔 אבל כשאיבדתי את הקשר זה גורם לי לאבד הרבה גביעים 😠 אפילו אני משיג ניצחון בקרב. כשהתחברתי שוב. אני מאבד את הגביעים שלי. ואני שונא את זה. זה בסדר אם אני מתחבר מחדש באמצע שדה הקרב אני מקבל את זה. אבל בסופו של דבר ואני מקבל ניצחון אז איבדתי את הקשר אני מפסיד הרבה מהגביעים שלי 😠😠 אני שונא את זה.😠😠😠
לא שיחקתי את המשחק הזה מלא. אמא שלי מחקה את זה כי היא כעסה עליי. בבקשה אל תגיד לי רע כי הרגע אמרתי את הסיבה...
משחק מדהים
אני רוצה לשנות את השם שלי. אתם יכולים להגיד לי חבר'ה איך? רק התחלתי לשחק... אני אתן 5 אם אוכל לשנות את השם שלי. הסרתי את זה אבל עדיין לא יכול לשנות את השם
זה בסדר כספומט.
אני משחק לסירוגין מאז 2016 עם חשבונות שונים אין סיבה אמיתית רק רציתי להתחיל מחדש, אבל זה אחד המשחקים היותר מפותחים שמצאתי שנהנים מהם ואני לא אדם שישחק בהרבה משחקים אז זה מגיע לו 5 כוכבים ממני אבל הייתי מציע לנסות ולשחק בסביבות רמה 15 להגיד לך להפסיק לגמרי כי זה יכול להיות קצת משעמם בהתחלה אבל ממש כיף.
אני מהסס בכל פעם שאני רוצה להוריד את המשחק הזה. המשחק עצמו נחמד, אבל לפעמים זה פשוט לא עובד בשבילי, אני לא יכול לשים עליו את האצבע, שיחקתי את המשחק על חשבון ישן מאוד שהפסדתי קודם לכן והזמן הזה היה לפני שהנזירים בכלל הופיעו. עכשיו אני מסתכל על זה וזה נראה כל כך לא מוכר, הם הוסיפו חיות מחמד וסוסים, חיילים חדשים ואירועים חדשים, למעשה לפעמים קשה אפילו להגן על הבסיס שלך.
המשחק מעולה אבל יש בו הרבה באגים. כשאני צופה בסרטון כדי לסיים את השדרוג אני לא מקבל את הפרס.
הלוואי שתמיד ישאר פופולארי
לא רע בהתחלה, אבל ככל שתתרחב כך חומת התשלום תהיה אחידה יותר
הצעה: הסר את ההתקנה אם התקנת!