Post by alcuunetmyagi on Feb 18, 2022 14:37:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē daudzus žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Happy Hop: Kawaii Jump 2022 version ▞▞▞
Grūti turpināt, kad reklāmas burtiski traucē un netiek atskaņotas. Reizēm man parādās tikai melns ekrāns ar mirgojošu joslu apakšā, reklāma netiek atskaņota un laiks netiek rādīts. Tāpēc man ir piespiedu kārtā jāaizver lietotne un jāsāk no jauna, ja man pat šķiet, ka tajā brīdī vēlos turpināt. Arī garās reklāmas ir nomāktas. Man ir vajadzīgas reklāmas, jo tās nodrošina ieņēmumus izstrādātājiem, taču es tiešām nedomāju, ka mums ir jāredz tik daudz 30 sekunžu reklāmu, lai tik vienkārši spēlētu...
Tiek bloķēta un ir jāaizver lietotne, mēģinot izveidot savienojumu ar Google kontu
Tas ir jautri
Tā ir vienkārša spēle, un nav iemesla, lai lietas būtu par naudu
Daudz sludinājumu. Nav īsta izaicinājuma, spēle ir gudra. ĻOTI atkārtojas.
Es nopirku vampīra ādu, un mana nauda tika atņemta, bet es nesaņēmu ādu?
Man tas patīk, tas rada ļoti atkarību, un man patīk, ka tas nav aizkavējies, tas ir pārsteidzošs, tas ir tik jauki, ļoti iesakām
Man patīk šī spēle, bet vienīgais ir tas, ka tā aizņem pārāk daudz vietas ...... 😑
Neuztraucieties, es neesmu robots kā daži citi cilvēki, kuriem patīk cenas, ko varat iegūt no lādēm, šī lietotne var būt piemērota visiem vecuma bērniem līdz pusaudžiem diviem pieaugušajiem, tas ir patiešām ļoti jautri, un mūzika aicina
Pilnīgi patīk šī spēle, lieliska laika aizpildīšana un tik atšķirīga no jebkā, ko esmu spēlējis iepriekš
Man patīk visas pārējās viņu spēles, taču uzreiz viņu reklāma bija gara, un es nekavējoties atinstalēju. Saglabājiet reklāmas spēlei vai divām vēlāk! Pirmo reizi spēlējot es nomiru pēc 3 apiņiem un tad saņēmu sludinājumu🙄. ES saprotu. Vajag reklāmas. Bet tiešām? Smukas spēles tho.
Happy Hop: Kawaii Jump Arcade vui
Man ļoti patīk šī spēle, lai jūs varētu atrast jaunas jaukas radības un tās atbloķēt, un tas, kurš izdomāja šo spēli, ir visu laiku labākais cilvēks, pati spēle ir mana mīļākā spēle, es un mana māsa vienmēr spēlēju šo, turpiniet strādāt
👍👍👍
Cute ieteiktu, ja jums patīk diezgan vienkāršas spēles
Hybrid Animals Simülasyon nkmt
Happy Hop: Kawaii Jump Arkade jts
tiešām labs
Apbrīnojami! 🤩
Mīlu šo spēli
Man apriebies krist...
Pēc tam, kad es novērtēju šo spēli, valoda tika pārslēgta uz spāņu valodu, un telpas redaktors tagad ir bojāts un parāda neglītu svītrainu rakstu. Es redzu grīdu un tapetes, ja noslīdēju vismaz līdz stūrim, bet es gribu izrotāt istabu. :l Arī lejupielādējot šo spēli, es nesaņemu bezmaksas skinus Sweet Sins vai Sailor Cats.
tas ir tik jauki jautri laimīgs un VISS, kas man patīk, tāpēc šī spēle ir ideāli piemērota man, un tai ir visjaukākais animācijas stils, turpiniet strādāt
ar laimīgo lēcienu nemaz nevar salīdzināt
Ak, tas bija manā planšetdatorā, pirms tas salūza. Tas ir ļoti jauki! Tā ir laba spēle 10 gadiem, taču tā noveco¯\_(ツ)_/¯
Man ir mēbeles, bet nevaru tās nomainīt
Skaisti
jauki
pathanic ass spēle un korny kā ellē
Happy Hop: Kawaii Jump আর্কেড lxe
Dažkārt papildinājumi var kļūt kaitinoši, un mākoņi. Šajā spēlē mani kaitina daudz lietu tbh
h l
Lieliska spēle
Man patīk šī lietotne, bet man ir radusies kļūme, kad, dodoties uz savu istabu, es tur neko neredzu:( Ceru, ka nākamais atjauninājums to novērsīs
Ļoti atkarīgs spēlē! Iesaku visiem! 👍👍😁
Briesmīgi......